Η φρεσκάδα του delflower, η γεύση της φράουλας και η δύναμη του τζιν είναι ένας τέλειος συνδυασμός για το Perrier.
• 40 ml gin
• 20ml λικέρ elderflower
• 15ml σιρόπι
• 40 ml κρύο PERRIER
• 4 φρέσκες φράουλες
Perrier cocktail VIP με gin, φράουλες & λικέρ elderflower
ΒΗΜΑ 1
Κόβουμε τρεις φράουλες σε κομμάτια και τις τοποθετούμε σε ένα shaker γεμάτο με παγάκια.
ΒΗΜΑ 2
Προσθέτουμε το τζιν, το λικέρ elderflower και το σιρόπι.
Κλείνουμε το shaker και χτυπάμε καλά.
ΒΗΜΑ 3
Ανοίγουμε το shaker και προσθέτουμε το PERRIER.
Ανακατεύουμε καλά χρησιμοποιώντας το κουτάλι και αφού περάσουμε το cocktail από μία σήτα το τοποθετούμε σε ένα ποτήρι γεμάτο με παγάκια.
Γαρνίρουμε με τις φρέσκες φράουλες.