Fudge σοκολάτας
Πεντανόστιμα Fudge σοκολάτας!
- 350 γρ. Nestlé Dessert 55% κουβερτούρα
- 400 γρ. ζαχαρούχο γάλα
- 1 κ.γ εκχύλισμα βανίλιας
- Καλύπτουμε με λαδόκολλα ένα τετράγωνο ταψί 20 εκ.
- Ψιλοκόβουμε τη κουβερτούρα και βάζουμε σε ένα μπολ. Προσθέτουμε το ζαχαρούχο και μεταφέρουμε το μπολ σε ένα μπεν μαρί. Αφήνουμε για μερικά λεπτά μέχρι να λιώσει η κουβερτούρα και να ομογενοποιηθεί με το ζαχαρούχο. Ανακατεύουμε με ένα σύρμα χειρός μέχρι να έχουμε ένα ομοιόμορφο μείγμα.
- Αποσύρουμε το μπολ από το μπεν μαρί. Προσθέτουμε το εκχύλισμα βανίλιας και ανακατεύουμε. Αδειάζουμε το μείγμα στο ταψί και μεταφέρουμε στο ψυγείο.
- Αφήνουμε για 4 ώρες να σφίξει το μείγμα.
- Κόβουμε σε κομμάτια και σερβίρουμε.