Σαλάτα Κινόας με Dressing Μουστάρδας και Maggi κύβο λαχανικών για σίγουρη γευστική επιτυχία. Βρες τις οδηγίες για την συνταγή εδώ!
Για το ντρέσινγκ
- Χυμό από 1 λεμόνι
- 1 κ.σ. λευκό ξύδι
- 1 κ.σ. μουστάρδα ντιζόν
- 1 κ.γ. σιρόπι σφενδάμου
- 1 κ.γ. φρέσκια ρίγανη ψιλοκομμένη
- 1 πρέζα κύμινο
- Αλάτι
- Πιπέρι
- 120 γρ. ελαιόλαδο
Για τη σαλάτα
- 1 κόκκινη πιπεριά
- 1 μικρό κρεμμύδι ξερό
- 1 αγγουράκι κομμένο
- 100 γρ. λευκή κινόα βρασμένη
- 200 γρ. ρεβίθια βρασμένα σουρωμένα
- 40 γρ. ελιές σε ροδέλες
- 30 γρ. λιαστή ντομάτα ψιλοκομμένη
- 1 κ.σ. βασιλικός φρέσκος ψιλοκομμένος
- 2 κ.σ. MAGGI Νοστιμιά
- 100 γρ φέτα σπασμένη
Για το ντρέσινγκ
Σε ένα μπολάκι ρίχνουμε όλα μας τα υλικά εκτός από το ελαιόλαδο και ανακατεύουμε συνεχώς με ένα σύρμα χειρός .Προσθέτουμε σταδιακά το ελαιόλαδο ενώ συνεχίζουμε το ανακάτεμα μέχρι το μείγμα μας να σφίξει ελαφρά. Σε περίπτωση που το ντρέσινγκ μας βγει πολύ πηχτό προσθέτουμε 1-2 κ.σ νερό. Αφήνουμε στην άκρη μέχρι να το χρειαστούμε.
Για τη σαλάτα
Ψιλοκόβουμε την πιπεριά, το κρεμμύδι και τα βάζουμε σε ένα μεγάλο μπολ. Κόβουμε το αγγουράκι σε κυβάκια 1 εκ και το προσθέτουμε στο μπολ. Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και Maggi Νοστιμιά και ανακατεύουμε με μία κουτάλα. Προσθέτουμε το ντρέσινγκ και ανακατεύουμε. Μοιράζουμε σε μπολ και σερβίρουμε.