Από τη Maggi
Χοιρινό σνίτσελ φούρνου
Χοιρινό σνίτσελ φούρνου με πατάτες και Maggi κύβο λαχανικών για σίγουρη γευστική επιτυχία. Βρες τις οδηγίες για την συνταγή εδώ!
20 λεπτά
Εύκολη
4 ΜΕΡΙΔΕΣ
-
ΥΛΙΚΑ
- 8 χοιρινά μπριζολάκια για σνίτσελ
- 120 γρ. ψωμί τριμμένο
- ξύσμα από 1 λεμόνι
- 1 κ.σ φρέσκο θυμάρι
- 1 κ.γ αποξηραμένη ρίγανη
- 1 κ.σ πάπρικα καυτερή
- 1 κύβος λαχανικών MAGGI
- 2 κ.σ αλεύρι γοχ
- 1 αβγό μέτριο ελαφρώς χτυπημένο
- 2 κ.σ ελαιόλαδο
- 250 γρ. Πατάτες baby ψητές, για το σερβίρισμα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200ο στο γκριλ (αντιστάσεις).
- Αφαιρούμε πιθανόν λίπος που μπορεί να υπάρχει πάνω στα μπριζολάκια μας και τα χτυπάμε με το μπάτη στον πάγκο εργασίας μας αν είναι χοντρά. Θέλουμε να έχουν πάχος 1 εκ.
- Ανακατεύουμε σε ένα μπολ το τριμμένο ψωμί, το ξύσμα λεμονιού, το θυμάρι, τη ρίγανη, την πάπρικα και τον κύβο λαχανικών MAGGI αφού τον σπάσουμε καλά με τα χέρια μας.
- Βάζουμε το αλεύρι σε ένα δεύτερο μπολ και το αβγό σε ένα τρίτο μπολ.
- Πανάρουμε τα μπριζολάκια με το αλεύρι να καλυφθούν εντελώς. Στη συνέχεια, τα καλύπτουμε με το αβγό και τέλος τα πανάρουμε με το μείγμα του ψωμιού να καλυφθούν εντελώς.
- Μεταφέρουμε τα παναρισμένα μπριζολάκια σε ένα ταψί με λαδόκολλα και ραντίζουμε με το ελαιόλαδο. Ψήνουμε για 15-20 λεπτά μέχρι να χρυσαφίσουν και να τραγανίσουν.
- Αφαιρούμε το ταψί από το φούρνο και σερβίρουμε με πατάτες baby.