Από τη Maggi
Χοιρινά Μπριζολάκια με Σάλτσα Μουστάρδας
Σούπα με φακές και πλιγούρι και Maggi Marketplace υγρό ζωμό λαχανικών για σίγουρη γευστική επιτυχία. Βρες τις οδηγίες για την συνταγή εδώ!
10 λεπτά
Εύκολη
4 ΜΕΡΙΔΕΣ
-
ΥΛΙΚΑ
- 4 χοιρινά μπριζολάκια χωρίς κόκκαλο (400 γρ)
- Αλάτι
- Πιπέρι
- 2 κ.σ ελαιόλαδο
- 1 κ.σ υγρό ζωμός κοτόπουλο MAGGI Marketplace
- 150 γρ. νερό
- 150 γρ. τυρί κρέμα με χαμηλά λιπαρά
- 1 κ.σ μουστάρδα με σιναπόσπορο
- 2 κ.σ φρέσκο θυμάρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Ζεσταίνουμε ένα τηγάνι σε δυνατή φωτιά.
- Αλατοπιπερώνουμε τα μπριζολάκια και τα αλείφουμε με το ελαιόλαδο.
- Σοτάρουμε για 2 λεπτά από κάθε πλευρά μέχρι να ροδίσουν.
- Αφαιρούμε τα μπριζολάκια από το τηγάνι και τα μεταφέρουμε σε ένα πιάτο.
- Χαμηλώνουμε τη φωτιά στο μέτριο και ρίχνουμε τον υγρό ζωμό κοτόπουλο MAGGI Marketplace και το νερό.
- Ανακατεύουμε με ένα σύρμα χειρός και αφήνουμε να πάρει μία βράση το νερό.
- Προσθέτουμε το τυρί κρέμα, τη μουστάρδα, το θυμάρι και ανακατεύουμε με το σύρμα.
- Ρίχνουμε πίσω στο τηγάνι τα μπριζολάκια και αφήνουμε για 3-5 λεπτά μέχρι να πήξει η σάλτσα.
- Αποσύρουμε το τηγάνι από τη φωτιά και σερβίρουμε.