Από τη Maggi
Ψαρονέφρι με σως πορτοκάλι στο τηγάνι
Πεντανόστιμο ψαρονέφρι με σως πορτοκάλι στο τηγάνι και ζωμό βοδινού Maggi για εγγυημένη γευστική επιτυχία. Δες τη συνταγή εδώ!
20 λεπτά
Μέτρια
2 ΜΕΡΙΔΕΣ
-
ΥΛΙΚΑ
- 600γρ ψαρονέφρι κομμένο σε ροδέλες
- 1 κ.σ. ελαιόλαδο
- 20γρ βούτυρο
- Χυμό από 2 μέτρια πορτοκάλια
- 1 κύβο βοδινό MAGGI
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ψαρονέφρι με σως πορτοκάλι στο τηγάνι
- Σε καυτό αντικολλητικό τηγάνι τοποθετήστε τις ροδέλες.
- Τις γυρνάτε και από τις 2 πλευρές ώστε να κάνουν κρούστα.
- Προσθέστε λίγο λάδι από πάνω και αφού μαγειρευτούν λιγάκι σβήστε με το χυμό πορτοκαλιού.
- Προσθέστε το βούτυρο, τον κύβο βοδινό MAGGI και ανακατέψτε.
- Μαγειρέψτε μέχρι να δέσει η σάλτσα.
- Σερβίρετε με ρύζι ή πουρέ πατάτας MAGGI.
Καλή σας απόλαυση!!!