Tips για τέλειο Κορμό Σοκολάτας με Ζύμη και κουβερτούρα Nestlé Dessert
Πώς μπορώ να φτιάξω κορμό με ζύμη;
Όταν ψήνετε ζύμη για κορμό, χρησιμοποιήστε αντικολλητικό χαρτί ψησίματος λαδόκολλα ή βουτυρώστε και αλευρώστε την πλάκα. - Ακόμα και αν χρησιμοποιήσετε αντικολλητικό χαρτί ψησίματος, καλό θα ήταν να το αλευρώσετε και βουτυρώσετε για να μπορείτε να αφαιρέσετε το μπισκότο πιο εύκολα.
Μόλις αφαιρέσετε το μπισκότο από τη λαδόκολλα, ρολάρετέ τον σε νωπή πετσέτα κουζίνας και αφήστε για 1-2 λεπτά. Η χρήση της νωπής πετσέτας προσθέτει υγρασία στον κορμό σας για να κρατήσει τη φόρμα του.
Για πιο ευκολία, αφήστε το να γίνει χλιαρό, ρολάρετε το μαζί με τη λαδόκολλα και τοποθετήστε το στο ψυγείο για 30΄.
Για ομοιόμορφο αποτέλεσμα, μη διστάσετε να κόψετε τις 2 άκρες του κορμού με ένα μαχαίρι.