Τάρτες Σφολιάτας με Σοκολάτα & Αχλάδι με κουβερτούρα Nestlé Dessert
Φτιάξτε στο άψε σβήσε τάρτες σφολιάτας με σοκολάτα και αχλάδι και ταξιδέψτε στο όνειρο της απόλαυσης!
- 30 αποφλοιωμένα αμύγδαλα
- 300γρ. κουβερτούρα NESTLÉ DESSERΤ
- 3κ.σ. ζάχαρη
- 90γρ. βούτυρο
- 3 αυγά
- 470γρ. ζύμη σφολιάτα
- 4 αχλάδια
- Προθερμαίνετε το φούρνο στους 200°C.
- Χτυπήστε τα αμύγδαλα στο multi, μέχρι να γίνουν σκόνη.
- Κόψτε την κουβερτούρα κομματάκια σε γυάλινο μπολ και λιώστε την στο φούρνο μικροκυμάτων για 2 λεπτά στα 500W (μεσαία ένταση). Ανακατέψτε μέχρι να ομογενοποιηθεί.
- Προσθέστε στη λιωμένη σοκολάτα τα αυγά και στη συνέχεια την πούδρα αμυγδάλου, τη ζάχαρη, το βούτυρο σε κομματάκια και ανακατέψτε.
- Κόψτε τη ζύμη σε 8 στρογγυλές φόρμες, στρίψτε με τα δάχτυλα τις άκρες προς τα μέσα και γεμίστε τις με το μίγμα σας (σε πάχος περίπου 1cm).
- Διακοσμήστε με λεπτοκομμένες φλούδες αχλαδιού και ψήστε για 18-20 περίπου λεπτά.