Σουβλάκια Φρούτων με Σοκολάτα & Χυμό Μήλου με Nestlé Dessert
Εναλλακτικά σουβλάκια φρούτων με μήλο και σοκολάτα, γιατί μετά το αλμυρό σειρά έχει το γλυκό!
- 1 αχλάδι
- ½ μήλο golden
- 4σύκα
- 1κ.γ. κανέλα
- 200 mlχυμό μήλο
- 40γρ. κουβερτούρα NESTLÉDESSERΤ
- 1κ.σ. κρέμα γάλακτος
- 1κ.γ. κοφτή πραλίνα
- Πλύνετε, καθαρίστε και κόψτε σε χοντρούς κύβους το μήλο και το αχλάδι, κόψτε τα σύκα στα 2 και περάστε τα φρούτα στα καλαμάκια εναλλάξ σε 4 σουβλάκια.
- Σε ένα μπολ ανακατέψτε την κανέλα με τον χυμό μήλου & μαρινάρετε για 1 ώρα τα σουβλάκια, γυρνώντας τα κατά διαστήματα.
- Λιώστε την κουβερτούρα στο φούρνο μικροκυμάτων μαζί με 2 κ.σ. νερό για 1 λεπτό στα 500 W.
- Προσθέστε την κρέμα γάλακτος (ζεστή) στη σοκολάτα και την πραλίνα και ανακατέψτε.
- Σε ένα καυτό τηγάνι δώστε χρώμα στα σουβλάκια σας για 5 λεπτά σε δυνατή φωτιά μαζί με την μαρινάδα, η οποία πρέπει να δέσει.
- Σε ένα πιάτο σερβίρετε 1 σουβλάκι και συνοδεύστε το με μαρινάδα και σως σοκολάτας.