Νηστίσιμα Σοκολατάκια με Ταχίνι του Άκη Πετρετζίκη με Nestlé Dessert
Δημιουργήστε στο πι και φι ωραιότατα νηστίσιμα σοκολατάκια με ταχίνι και δώστε μία γλυκιά δόση στον εαυτό σας χωρίς ενδοιασμούς!
- 340 γρ. κουβερτούρα NESTLÉ DESSERT 65% κακάο, ψιλοκομμένη
- 200 γρ. ταχίνι
- 100 γρ. μέλι
- 50 γρ. φιστίκια Αιγίνης, καβουρδισμένα
- Πάρτε μια φόρμα σιλικόνης στρογγυλή ή ορθογώνια 12 θέσεων για μεγάλα σοκολατάκια .
- Λιώστε την κουβερτούρα σε μπεν μαρί.
- Με ένα πινέλο αλείψτε τα τοιχώματα και τον πάτο της κάθε θέσης με τη λιωμένη κουβερτούρα και βάλτε την στο ψυγείο να παγώσει.
- Σε ένα μπολ ανακατέψτε το ταχίνι, το μέλι και τα καβουρδισμένα φιστίκια Αιγίνης, τα οποία έχετε συνθλίψει και αφήστε στην άκρη.
- Μην το ανακατέψετε πολύ γιατί θα σφίξει.
- Μόλις παγώσει με ένα κουτάλι βάλτε τη γέμιση σε κάθε φόρμα και ρίξτε τη λιωμένη σοκολάτα για να επικαλυφθεί.
- Παγώστε στο ψυγείο πριν σερβίρετε.