Μπάρες Σοκολάτας με Αμύγδαλο Συνταγή με κουβερτούρα Nestlé Dessert
Σοκολατένιες μπάρες αμυγδάλου με λευκή σοκολάτα. Μία συνταγή που θα γλυκάνει τις στιγμές της καθημερινότητάς σας!
- 1 κουβερτούρα NESTLÉ DESSERΤ 200γρ.
- 50γρ. βούτυρο
- 4 αυγά
- 3κ.σ. ζάχαρη
- 1κ.σ. αλεύρι που φουσκώνει
- 100γρ. πούδρα αμυγδάλου
- 2 μήλα
- 100γρ. κουβερτούρα NESTLÉ DESSERΤ Λευκή
- Σε ένα γυάλινο μπoλ λιώστε την τεμαχισμένη κουβερτούρα μαζί με το βούτυρο στο φούρνο μικροκυμάτων για 2 λεπτά στα 500W.
- Προσθέστε τα αυγά, τις 2κ.σ. ζάχαρη, το αλεύρι και την πούδρα αμυγδάλου και ανακατέψτε.
- Ξεφλουδίστε και κόψτε σε μικρά κομματάκια τα μήλα. Σοτάρετε τα στο τηγάνι με την υπόλοιπη ζάχαρη μέχρι να μαλακώσουν και προσθέστε τα στο υπόλοιπο μίγμα.
- Ρίξτε το μίγμα σε πλάκα ψησίματος, στην οποία έχετε βάλει λαδόκολλα, σχηματίζοντας ένα παραλληλόγραμμο σχήμα (περίπου 25χ30εκ).
- Ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για 12-13 λεπτά.
- Αφήστε να κρυώσει και κόψτε σε λωρίδες.
- Λιώστε την λευκή κουβερτούρα στο φούρνο μικροκυμάτων για 1 λεπτό στα 500W (μεσαία ένταση) και βάλτε τη σε ένα κορνέ.
- Σχηματίστε λεπτές λωρίδες λευκής σοκολάτας στην κάθε μπάρα ή εναλλακτικά βουτήξτε τις μπάρες μέχρι το 1 στη λιωμένη σοκολάτα και τοποθετήστε τις στο ψυγείο για 1 ώρα.