Μους σοκολάτας
Συνταγή για απολαυστική μους σοκολάτας!
- 170γρ. NESTLÉ DESSERT® κουβερτούρα
- 5 ασπράδια αυγού
- Αλάτι
- Λιώνουμε τη σοκολάτα σε μπεν μαρί ή στο φούρνο μικροκυμάτων σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
- Αφήνουμε να κρυώσει σε θερμοκρασία δωματίου, ανακατεύοντας κατά διαστήματα.
- Χτυπάμε τα ασπράδια μέχρι να σφίξουν με μια πρέζα αλάτι.
- Προσθέτουμε τη σοκολάτα σε 3 ή 4 δόσεις με απαλές κινήσεις που τυλίγονται.
- Χωρίζουμε σε δοχεία (μπορείτε να τα βάλετε σε σακούλα με θηλιά) και βάλτε τα στο ψυγείο για τουλάχιστον 2 ώρες.
- Διακοσμούμε με νιφάδες αλατιού και τρίμματα σοκολάτας.