Μους Σοκολάτα Πραλίνα με Μπισκότα & Βερίκοκα Συνταγή με Nestlé Dessert
Δημιουργήστε μους σοκολάτας πραλίνας με μπισκότα και βερίκοκα, εύκολα και γρήγορα και γλυκιά σας όρεξη!
- 1 κουβερτούρα NESTLÉ DESSERΤ Πραλίνα 170γρ.
- 100ml κρέμα γάλακτος
- 400γρ. βερίκοκα
- 1 κ.σ. μαύρη ζάχαρη
- Ξύσμα 1 πορτοκαλιού
- 5 μπισκότα τύπου πτι μπερ
- Κόψτε την κουβερτούρα σε ένα γυάλινο μπολ σε κομματάκια και λιώστε την μαζί με την κρέμα γάλακτος στο φούρνο μικροκυμάτων στα 500W (μεσαία ένταση) για 1½ - 2 λεπτά.
- Σωτάρετε τα βερίκοκα σε ένα τηγάνι μαζί με τη ζάχαρη και το ξύσμα πορτοκαλιού.
- Τοποθετήστε το μίγμα σε μικρά ποτηράκια και προσθέστε από πάνω τρίμμα μπισκότου με ένα κουτάλι.
- Αδειάστε το μίγμα της λιωμένης σοκολάτας στα ποτηράκια, πάνω από τα μπισκότα και τοποθετήστε τα στο ψυγείο για τουλάχιστον 2 ώρες.
Ανακαλύψτε περισσότερες εύκολες και γρήγορες συνταγές γλυκών"