Μους Λευκής Σοκολάτας με Φρούτα Συνταγή με κουβερτούρα Nestlé Dessert
Ταξιδέψτε στον κόσμο της απόλαυσης, φτιάχνοντας μους λευκής σοκολάτας με φρούτα.
- 1 κουβερτούρα NESTLÉ DESSERΤ Λευκή 180γρ.
- 100ml κρέμα γάλακτος
- 300γρ. φράουλες
- 150γρ. βατόμουρα (μπορείτε να τα αντικαταστήσετε με φράουλες)
- 2 μπανάνες
- 3 μπισκότα βουτύρου
- Κόψτε τις μπανάνες και τις φράουλες σε ροδέλες και κομματάκια αντίστοιχα.
- Κόψτε την κουβερτούρα σε κομματάκια και λιώστε την σε μπεν μαρί ή σε φούρνο μικροκυμάτων για 1½ λεπτό στα 500W (μεσαία ένταση). Ανακατέψτε ώστε να πάρει μία λεία όψη και αφήστε να κρυώσει για 1-2 λεπτά.
- Λιώστε τα βατόμουρα στο multi και σουρώστε τα για να φύγουν οι ίνες.
- Χτυπήστε την κρέμα γάλακτος με το μίξερ σε σφιχτή κρέμα, προσθέστε τη λιωμένη σοκολάτα και ανακατέψτε μέχρι να ομογενοποιηθεί. Προσθέστε στη συνέχεια το χυμό από βατόμουρα.
- Τοποθετήστε τις φράουλες, τις μπανάνες και τρίμματα μπισκότου σε 6 γυάλινες φόρμες και προσθέστε από πάνω το μίγμα σοκολάτας.
- Τοποθετήστε στο ψυγείο για περίπου 24 ώρες.