Μπισκότα Madeleines με Μήλα & Πραλίνα Συνταγή με Nestlé Dessert
Δημιουργήστε γρήγορα και εύκολα, μπισκότα madeleines με μήλα και πραλίνα και κάντε τη μέρα σας πιο γλυκιά από ποτέ!
- 212γρ. κουβερτούρα NESTLÉ DESSERΤ Πραλίνα (1 κουβερτούρα & 2 σειρές)
- 50γρ. βούτυρο + λίγο για το σκεύος
- 1 αυγό
- 30γρ. ζάχαρη
- 60γρ. αλεύρι
- 1κ.γ. μπέικιν πάουντερ
- 1/2 μήλο golden
- Προθερμαίνετε το φούρνο στους 200⁰C βαθμούς.
- Λιώστε 140γρ κουβερτούρας (6½ σειρές) σε φούρνο μικροκυμάτων (σε μεσαία ένταση – 500W) για 1½ λεπτό και προσθέστε το βούτυρο αφού έχει μαλακώσει.
- Προσθέστε στη συνέχεια το αυγό ,τη ζάχαρη, το αλεύρι και το μπέικιν πάουντερ.
- Καθαρίστε το μισό μήλο (golden), κόψτε το σε μικρά κομματάκια και προσθέστε τα στη ζύμη. Προσθέστε στη συνέχεια και την υπόλοιπη κουβερτούρα σε κομματάκια.
- Βάλτε τη ζύμη σε φόρμες madeleines (αφού τις έχετε βουτυρώσει και αλευρώσει) και ψήστε για 9-10 λεπτά.