Μπισκότα Madeleines με φραμπουάζ (σμέουρα) & Λευκή Σοκολάτα Dessert
Βάλτε όλη σας την τέχνη και φτιάξτε μπισκότα madeleines με φραμπουάζ (σμέουρα) και λευκή σοκολάτα πολύ εύκολα και γρήγορα!
- 50γρ. βούτυρο + λίγο για το σκεύος
- 30γρ. ζάχαρη
- 2 αυγά
- 60γρ. αλεύρι
- 1κ.γ. μπείκιν πάουντερ
- 1 μπανάνα
- 80γρ. κουβερτούρα NESTLÉ DESSERΤ Λευκή
- 80γρ. φραμπουάζ
- Προθερμαίνετε το φούρνο στους 200°C.
- Σε ένα γυάλινο μπολ ανακατέψτε το βούτυρο (αφού έχει μαλακώσει) με τη ζάχαρη. Προσθέστε στη συνέχεια τα αυγά, το αλεύρι και το μπέικιν πάουντερ.
- Κόψτε τη μπανάνα σε ροδέλες. Προσθέστε κομματάκια λευκής σοκολάτας, μπανάνας και φραμπουάζ (που έχετε αφήσει να ξεπαγώσουν) και ανακατέψτε.
- Βουτυρώστε τις ειδικές φόρμες και γεμίστε με το μίγμα σας.
- Ψήστε για 10 λεπτά.