Τρουφάκια με Λευκή & Μαύρη Σοκολάτα Συνταγή με Nestlé Dessert
Φτιάξτε μία απίστευτη συνταγή για τρουφάκια, με λευκή και μαύρη σοκολάτα και δώστε άλλο χρώμα στο τραπέζι σας!
- 1 διπλό πακέτο μπισκότα Miranda
- 200g αμυδγαλόψυχα
- 1 ποτήρι κρασιού γάλα
- Μισό βιτάμ
- Μισό πακέτο σταφίδες μαύρες
- Grand Marnier ή ρούμι
- 4 κουβερτούρες NESTLÉ DESSERΤ Λευκή 180γρ. ή/και
- 4 κουβερτούρες NESTLÉ DESSERΤ 200γρ .
- Τρουφάκια πολύχρωμα ή/και μαύρα
- Θρυμματίζω σε σκόνη τα μπισκότα και αμυγδαλόψυχα
- Βάζω στο φούρνο μικρο-κυμμάτων σε γυάλινο μπωλ τα 16 κομμάτια κουβερτούρας μαζί με το βιταμ, το γάλα για 3λεπτά στη λειτουργία no frost για να μη λιώσει τελείως η κουβερτούρα
- Ρίχνω τα θρυμματισμένα μπισκότα κ αμυγδαλόψυχα στο γυάλινο μπώλ κ τα ανακατεύω όλα μαζί. Συν τη σταφίδα -αν ειναι τα λευκά τρουφάκια ή το φουντούκι αν ειναι τα μαύρα, και το ποτό σε ποσότητα σφηνοπότηρου.
- Ανακατεύω καλά τα υλικά & τα βάζω στο ψυγείο για 30 λεπτά
- Μόλις βγάλω το μείγμα, πλάθω στρογγυλά μικρά μπαλάκια και τα τυλίγω στα χρωματιστά τρουφάκια -αν έχω χρησιμοποιήσει λευκή κουβερτούρα, και σε μαύρα αν έχω χρησιμοποιήσει τη μαύρη.
- Σερβίρω.