Κρέπες με Πορτοκάλι & Αχλάδι Συνταγή με κουβερτούρα Nestlé Dessert
Υλοποιήστε μία μέτριας δυσκολίας συνταγή για τετράγωνες κρέπες με πορτοκάλι και αχλάδι. Φέρτε την απόλαυση στο τραπέζι σας.
- 2 πορτοκάλια
- 2 μήλα
- 2 αυγά
- 150γρ. αλεύρι
- 300ml γάλα
- 1κ.σ λάδι ή βούτυρο
- 1κ.σ. ζάχαρη
- 150γρ. κουβερτούρα NESTLÉ DESSERΤ
- Τρίψτε τη φλούδα από το ένα πορτοκάλι για να χρησιμοποιήσετε το ξύσμα του. Ξεφλουδίστε και κόψτε τα πορτοκάλια και τα μήλα σε μικρά κομμάτια.
- Φτιάξτε την ζύμη της κρέπας ανακατεύοντας σε ένα μπολ τα αυγά, το αλεύρι, το γάλα και το ξύσμα πορτοκαλιού.
- Ψήστε 5 κρέπες σε τηγανάκι ελαφρά λαδωμένο.
- Σωτάρετε ελαφρά σε τηγανάκι τα καθαρισμένα μήλα με τη ζάχαρη για περίπου 6’. Προσθέστε στη συνέχεια τα κομμάτακια πορτοκαλιού και αφήστε για 1 ακόμα λεπτό.
- Κόψτε την κουβερτούρα σε μικρά κομματάκια με ένα μαχαίρι και βάλτε τη σε μπολ. Προσθέστε τα ψημένα ζεστά φρούτα στο ίδιο μπολ, ανακατέψτε και αφήστε τα για 3-4 λεπτά.
- Γεμίστε τις κρέπες με τα ζεστά φρούτα και τα κομματάκια σοκολάτας και τυλίξτε τις για να σχηματίσουν τετράγωνη φόρμα.