Κρέμα Σοκολάτα - Μπισκότο με Φρούτα Συνταγή με Nestlé Dessert
Βάλτε το μίξερ σας στην πρίζα και μαγέψτε δημιουργώντας κρέμα σοκολάτας μπισκότο με σουβλάκι φρούτων.
- 1 κουβερτούρα NESTLÉ DESSERT Γάλακτος170γρ.
- 600ml. ημι-αποβουτυρωμένο γάλα
- 10 μπισκότα κανέλλας (speculoos)
- 3 κρόκους
- 1 κ.γ. κορν φλάουερ
- 12 φράουλες
- 2 μπανάνες
- Ανακατεύετε σε μέτρια φωτιά σε μία κατσαρόλα την κουβερτούρα με το γάλα μέχρι να λιώσει τελείως η σοκολάτα.
- Χτυπήστε τα μπισκότα στο μίξερ για να θρυμματιστούν, αλλά όχι να γίνουν σκόνη.
- Σε ένα μπολ ανακατέψτε τα μπισκότα με τους κρόκους και το κορν φλάουερ
- Ρίξτε μέσα στο ζεστό γάλα το μείγμα με τα μπισκότα και ανακατέψτε καλά
- Ρίξτε ξανά το περιεχόμενο μέσα στην κατσαρόλα και ανακατέψτε συνεχώς. Αφήστε σε χαμηλή φωτιά μέχρι να πήξει (να φτάσει 82 βαθμούς). Δεν πρέπει να βράσει.
- Όταν είναι έτοιμο, μοιράστε το μίγμα σε 8 φλυτζάνια του καφέ και σερβίρετε με καλαμάκι από φρούτα.