Κραμπλ με Σοκολάτας και Ανανά Συνταγή με Nestlé Dessert
Μία συνταγή για λαχταριστά κραμπλ σε σοκολάτα και ανανά, για να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα και να γνωρίσετε και άλλους γλυκούς προορισμούς!
- Κουβερτούρα NESTLÉ DESSERΤ (100γρ.)
- 1 ανανάς
- 80γρ. βούτυρο
- 80γρ. αλεύρι
- 60γρ. ζάχαρη
- Προθερμαίνετε το φούρνο στους 200°C.
- Ξεφλουδίστε και κόψτε τον ανανά σε μικρά τετραγωνάκια.
- Σε ένα μπολ ανακατέψτε το βούτυρο (αφού έχει πρώτα μαλακώσει), το αλεύρι και την ζάχαρη με μια ξύλινη κουτάλα μέχρι να πάρει το μίγμα σας την μορφή χοντρής άμμου και να μην υπάρχουν καθόλου κομματάκια βουτύρου.
- Κόψτε με ένα μεγάλο μαχαίρι την κουβερτούρα σε κομματάκια, προσθέστε τη στο μίγμα και ανακατέψτε.
- Απλώστε τα κομματάκια του ανανά σε ένα πυρίμαχο ή γυάλινο σκεύος, καλύψτε με το μίγμα σας και ψήστε για 20 λεπτά.