Καρδιές με Μους Λευκής Σοκολάτας & Φράουλες Συνταγή με Nestlé Dessert
Κερδίστε την καρδιά του αγαπημένου σας, δίνοντάς του λαχταριστές καρδούλες με φράουλες και μους άσπρης σοκολάτας.
- 150ml κρέμα γάλατος
- 1 κουβερτούρα NESTLÉ DESSERΤ Λευκή 180γρ.
- 400γρ. φράουλες
- 100γρ. Βούτυρο
- 40γρ. Ζάχαρη
- 2 αυγά
- 220γρ. Αλεύρι
- 2 πρέζες αλάτι
Ετοιμάστε την μους:
- Χτυπήστε την κρέμα γάλακτος μέχρι να σφίξει, προσθέστε τη στη λιωμένη σοκολάτα και βάλτε τη στο ψυγείο για όλο το βράδυ.
- Κόψτε τις φράουλες σε λεπτές φέτες. Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180⁰ βαθμούς.
- Σε ένα μπολ ανακατέψτε το βούτυρο (αφού έχει μαλακώσει), τη ζάχαρη, 1 ολόκληρο αυγό και 1 κρόκο, το αλεύρι και το αλάτι. Σε ένα ταψί τοποθετήστε αντικολλητικό χαρτί και ανοίξτε ζύμη πάχους ενός εκατοστού. Σχηματίστε με ένα μαχαίρι 5 καρδιές και τοποθετήστε τις για 30’ στο ψυγείο.
- Ψήστε στη συνέχεια για 12 με 14 λεπτά στο φούρνο σας και τις αφήνετε να κρυώσουν για 10 λεπτά.
- Τοποθετείστε τις φράουλες πάνω στις ψημένες καρδιές και με τη βοήθεια ενός κορνέ γαρνίρετε με τη λευκή μους.