Bavarois με Λευκή Σοκολάτα & Πορτοκάλι Συνταγή με Nestlé Dessert
Ψιλοκόψτε την κουβερτούρα Nestle Dessert δημιουργήστε bavarois με πορτοκάλι και λευκή σοκολάτα πολύ γρήγορα!
1 κουβερτούρα NESTLÉ DESSERΤ Λευκή 180γρ.
- 10γρ. φύλλα ζελατίνας
-
100ml γάλα 2%
-
250γρ. τυρί κρέμα, χτυπημένο
-
1 πορτοκάλι
-
3 μπισκότα πτι μπερ
- Ψιλοκόψτε την κουβερτούρα.
- Αναμιγνύετε την κουβερτούρα με 4 κ.σ. νερό. Λιώστε το μείγμα σε γυάλινο μπολ σκεπασμένο με μεμβράνη, στο φούρνο μικροκυμάτων για 1 ½ λεπτό (500 W).
- Βάλτε την ζελατίνη σε ένα μπολ με κρύο νερό να μαλακώσει για 5 λεπτά. Αφαιρέστε και στύψτε τη.
- Θερμαίνετε το γάλα στο φούρνο μικροκυμάτων για 1 λεπτό και λιώστε τα φύλλα ζελατίνης.
- Ανακατέψτε με το σύρμα το γάλα με την σοκολάτα και προσθέστε και το τυρί κρέμα.
- Κόψτε τα πορτοκάλια σε λεπτές φέτες και αφήστε στην άκρη. Σπάστε με τα χέρια και τα μπισκότα.
- Βάλτε σε 6 φορμάκια λαδόκολλα. Στρώστε στον πάτο κομμάτια πορτοκάλι. Απο πάνω ρίξτε το μείγμα με τη σοκολάτα και απο πάνω σκεπάστε με μπισκότο.
- Αφήστε στο ψυγείο για τουλάχιστον 1 ώρα, ξεφορμάρετε και σερβίρετε.