Tips Ζαχαροπλαστικής για την τέλεια Γκανάζ με Nestlé Dessert
Πώς να φτιάξετε σωστά τη γκανάς;
Σε ένα γυάλινο μπολ, σπάστε σε κομματάκια την κουβερτούρα. Βράστε 200ml κρέμας γάλακτος σε ένα κατσαρολάκι και περιχύστε την κουβερτούρα. Αφήστε την για 5 λεπτά και ανακατέψτε στη συνέχεια με το σύρμα. Χρησιμοποιήστε αντίστοιχη ποσότητα κρέμας γάλακτος και κουβερτούρας κάθε φορά (πχ. 100ml με 100γρ κ.ο.κ).
Μπορείτε να δώσετε γεύση και άρωμα στη γκανάς σας προσθέτοντας κανέλα ή κάρδαμο (1κ.σ. για 1 κουβερτούρα NESTLE DESSERT). Μπορείτε ακόμα να προσθέσετε 12 φύλλα μέντας στην κρέμα γάλακτος και να τα αφαιρέσετε 5 λεπτά αργότερα πριν περιχύσετε την κουβερτούρα.