Κρέπα Σοκολάτα Συνταγή με κουβερτούρα Nestlé Dessert
Eύκολη & γρήγορη συνταγή για απολαυστική Κρέπα Σοκολάτα από κουβερτούρα Nestlé Dessert!
- 100 g κουβερτούρα Nestlé Dessert
- 200 ml ηµιαποβουτυρωµένο γάλα
- 2 αυγά
- 100 g Αλεύρι γοχ
- 20 g ζάχαρη
- 100 ml κρέμα γάλακτος
- 1 κουταλιά της σούπας λάδι
- Σε ένα μπολ χτυπήστε πρώτα τα αυγά με το γάλα και την ζάχαρη και μετά προσθέστε το αλεύρι.
- Ζεσταίνεται σε ένα τηγάνι το λάδι και ρίχνετε 2 κουταλιές της σούπας από το μίγμα.
- Ψήστε 2 λεπτά την κρέπα σας από κάθε πλευρά.
- Κόψτε την κουβερτούρα σε κομμάτια και βάλτε την σε ένα μπολ.
- Ζεστάνετε την κρέμα γάλακτος και ρίξτε την ζεστή επάνω στην σοκολάτα.
- Περιμένετε 5 λεπτά και ανακατέψτε ώστε να γίνει μια λεια κρέμα γκανάζ.
- Σερβίρετε την κρέμα σοκολάτας σε φλιτζάνια ως συμπλήρωμα για τις κρέπες.